Coaching & Lifestyle

Samen doelen neerzetten

FitBodyCircuit is meer dan alleen leefstijlcoaching. Wij gaan tot het uiterste om de beste resultaten te boeken. Al onze coaches zijn toppers die niet rusten voordat jij je goed voelt in en over je lijf. Stuk voor stuk mensen met een passie voor fitness, gezondheid en echte levensgenieters die weten hoe heerlijk het is als je topfit bent en jezelf een krachtig lijf gunt.

Wij helpen jou je fysieke doelen te bereiken door je de juiste kennis en begeleiding te bieden en samen met jou te werken aan een krachtige mindset. Ben jij er klaar voor om eindelijk de shape van je dromen te bereiken en sterk in het leven te staan?

Een gezonde leefstijl is een steeds belangrijker thema. Door alle hectiek en stress die we dagelijks meemaken, voelen we ons vaak moe en zwaar. Maar hoe kan lifestyle coaching hier dan bij helpen? Lifestyle coaching is het antwoord als je wilt afvallen, minder stress wilt ervaren, beter met tegenslagen wilt leren omgaan en afscheid wilt nemen van je ongezonde gewoontes en belemmerende overtuigingen.

Door aan de slag te gaan met Fit Body Circuit word je voorzien van educatie over voeding, training en mindset. Dit zijn de belangrijkste pijlers voor een gezonde levensstijl. Voeding is je dagelijkse brandstof, training bepaalt voor een groot gedeelte hoe fit jij je in je lijf voelt en je mindset bepaalt hoe je met tegenslagen en uitdagingen omgaat. Samen met je eigen Coach zorgen we ervoor dat jij meer plezier, ontspanning en zingeving ervaart in je dagelijkse leven.

  • Fitbodycircuit-loopband

Waarom BIOCIRCUIT zo populair is:

Beginnen is snel en simpel. Een doorlopende training voor maximale efficiëntie en het behalen van uw doelen. Geen kans op fouten: begeleiding door toestellen en altijd door ons. Alle toestellen passen zich aan u. Het is alsof ze u kennen. 

Intake gesprek inplannen of gelijk lid worden?
Dit zijn de voordelen:

  • One login: beginnen is snel en simpel

  • Ongoing training voor maximale efficiëntie

  • Geen kans op fouten, uw training is altijd onder begeleiding

  • Toestellen die u kennen en zich aan u aanpassen

  • Een effectieve training in 30 min. of minder

  • Elk fitnessdoel ligt nu binnen handbereik

Fit in 30 minuten

Contact

Reedijk 8A
3274 KE Heinenoord

T 0186 820993
E info@fitbodycircuit.nl

Openingstijden

Ma - Do: 07:00 - 21:00
Vr: 07:00 - 19:00
Za: 08:00 - 12:30
Zo: Gesloten

×

 

Hallo!

Klik op één van onze contacten om te chatten.

× Hoe kan ik je helpen?