Online voeding-
en sportbegeleiding

Online coaching

Vytal online voedingsapp

Afvallen, aankomen en gezonder eten? Wij maken het je gemakkelijk door online coaching
Wij maken gebruik van de meest complete voedingsapp ooit. Je hoeft geen calorieën te tellen en je hoeft ook niet zelf te bedenken wat er op het menu staat. Dat doen wij in de app voor je. Elke dag weer stelt de app onder begeleiding van jouw coach een persoonlijk menu voor je op. Hierbij gebaseerd op jouw energiebehoefte, doelstellingen en voorkeuren. Daarnaast houdt de app rekening met voedingsvoorkeuren, de verdeling van koolhydraten, eiwitten en vetten, de bereidingstijd en met allergieën als deze aanwezig zijn.

Voedingsbegeleiding
Voeding heeft enorm veel invloed op je uiteindelijke resultaat. Wil jij bijvoorbeeld een strakkere buik? Dan zal dit je waarschijnlijk niet lukken als jij je voeding niet aanpast. Ook al doe je nog zoveel buikspieroefeningen. De calorieën die je met een uur sporten verbrandt, kun je er binnen 10 minuten weer aan eten. Voordat we gaan beginnen aan het online coaching traject, zal ik h.e.a. moeten weten over jouw lichaam. Het is belangrijk dat jij jouw gewicht en lengte weet. Uiteraard zou het ook mooi zijn als jij inzicht hebt in je vetpercentage en stellen we vast hoeveel calorieën jij nodig hebt om jouw doel te behalen. Ook de verdeling van de koolhydraten, eiwitten en vetten zijn per doelstelling verschillend. En wat te denken van jouw activiteitsniveau. Sport je veel, heb je zittend werk. Dat soort vragen zijn ook van belang. Pas als we alle gegevens hebben doorgenomen kunnen we starten met het invullen van het voedingsschema. Jij kunt zelf bepalen hoeveel maaltijden je per dag wilt gaan eten.

Meten is weten
Mijn advies is sowieso om jezelf altijd te wegen op dezelfde weegschaal op hetzelfde tijdstip. Bijvoorbeeld, als in de ochtend rond dezelfde tijd. Zo krijg je het beste inzicht in jouw voortgang. Jouw gewicht koppel je eenmaal per week terug, ook dit doe je in de app.

Gezondheid, doelstelling en eetpatroon
Tijdens de online coaching zorg ik (Janco) ervoor dat de begeleiding en invulling van het schema zo staan dat dat de te behalen doelstelling(en) duidelijk zijn. Daarna houden we wekelijks contact via het Vytal platform, hierin zit een hele handige ingebouwde chat waar wij elkaar in kunnen bereiken. De app download je op je telefoon en zo kun je gemakkelijk contact met elkaar houden via de chat. Loop je nou echt ergens tegenaan dan kunnen we uiteraard ook een Skype-videogesprek opstarten. Uiteindelijk kun je bij mij altijd terecht met gerelateerde training, voeding en mindset vraagstukken.

Waar kan ik afvallen, aankomen en gezonder eten met online coaching en begeleiding?
Bij Fit Body Circuit

Vitaal ouder worden door gezond te eten

Dagelijks zet de app maaltijden voor je klaar, de mogelijkheden zijn eindeloos. Er staan 1.700 recepten voor je klaar. Heeft de app een maaltijd voor je klaargezet en denk je, nou nee hier heb ik vandaag geen zin of trek in. Met één klik op de knop staat er al een alternatief voor je klaar. Zo kun je ook zelf zoeken naar een recept of maaltijd waar je zin in hebt. Uiteraard is het ook mogelijk om eigen favoriete maaltijden samen te stellen.

28 Voedingswaarden

Zo heeft elke maaltijd een duidelijk receptuur met een ingrediëntenlijst, bereidingswijze en een heel mooi overzicht van de 28 voedingswaarden. Ook dit is zo ingedeeld dat het aan te passen is als je een keertje voor meerdere mensen kook of dat je gelijk meerdere porties wilt koken. Je past in de app geheel eenvoudig het aantal porties en de portiegroottes aan. Wel zo gemakkelijk.

Gezondheid, boodschappen, voeding en eetpatroon

Selecteer voor elke dag je boodschappen. Dit kun je eenvoudig plannen waarbij je al voor 14 dagen vooruit kunt kijken. Je selecteert voor welke dag je boodschappen die je wilt gaan doen of laat ze gemakkelijk en direct thuisbezorgen door Albert Heijn.

Geschiktheid

Het zal duidelijk zijn dat zonder een positieve mindset het echt héél lastig zal worden om resultaat te behalen. Juist daarom werk graag met mensen die er echt 100% voor willen gaan. Jij bent degene die ervoor kan zorgen dat je jouw doelstellingen behaald. De motivatie moet écht vanuit jezelf komen. Jij moet de knop omzetten en er driedubbel voor gaan. Uiteraard begeleid ik je hier intensief bij. Ik reik je de tools aan die jou helpen op moeilijke of lastige momenten. Want die komen er zeker. Ik heb een aantal mindset opdrachten die je daarbij helpen. Als jij hier behoefte aan hebt, dan zal jij een werkboek ontvangen waarin we terugblikken tijdens de contactmomenten.

Gezondheid en vooruitgang

Om je extra te motiveren is het belangrijk om jouw vooruitgang regelmatig vast te leggen. In de meeste gevallen wordt dit gedaan via een meting van je middelomtrek, gewicht en vetpercentage. Eigenlijk is het nog motiverende om een begin en eindfoto te maken. Visuele vooruitgang is zoveel krachtiger dan het cijfertje op de weegschaal. Je kunt ervoor kiezen om aan de start een beginfoto op te sturen. Na de eerste en derde maand doen we dit nog een keer. Het zien van de verandering zegt veel meer dan het getal op de weegschaal. Uiteraard is deze informatie privé. Deze zal ik nooit zonder jouw toestemming delen.

Persoonlijk trainingsschema met bewegingsadvies voor 3 maanden

Wanneer jij samen met ons het online coaching traject van drie maanden aangaat, dan krijg jij ook eens een bewegingsadvies. Deze schema’s kunnen ten allen tijden variëren en aangepast worden als dit nodig blijkt te zijn. Tijdens de coaching op voeding kunnen er uiteraard altijd vragen m.b.t. training gesteld worden via de chat of tijdens een Skype sessie.

Waar kan ik afvallen, aankomen en gezonder eten met online coaching en begeleiding?
Bij Fit Body Circuit

  • Biocircuit-loopband

Intake gesprek inplannen of gelijk lid worden?
Dit zijn de voordelen:

  • One login: beginnen is snel en simpel

  • Ongoing training voor maximale efficiëntie

  • Geen kans op fouten, uw training is altijd onder begeleiding

  • Toestellen die u kennen en zich aan u aanpassen

  • Een effectieve training in 30 min. of minder

  • Elk fitnessdoel ligt nu binnen handbereik

Fit in 30 minuten

Contact

Reedijk 8A
3274 KE Heinenoord

T 0186 820993
E info@fitbodycircuit.nl

Openingstijden

Ma - Do: 07:00 - 21:00
Vr: 07:00 - 19:00
Za: 08:00 - 12:30
Zo: Gesloten

×

 

Hallo!

Klik op één van onze contacten om te chatten.

× Hoe kan ik je helpen?