Personal training

Waarom Fit Body Circuit

Bij Fit Body Circuit Heinenoord behaal je namelijk altijd je doelstelling, wat je doel ook is. Fit Body Circuit onderscheidt zich van andere sportscholen vanwege:

  • Fit in slechts 30 minuten per training
  • Hét alternatief voor de normale sportschool
  • Een veilige, effectieve en uitdagende training voor het hele lichaam

Fit Body Circuit biedt een nieuwe manier van fitness in Heinenoord, Oud-Beijerland, Mijnsheerenland: BIOCIRCUIT, hét alternatief voor de normale sportschool en is niet vergelijken met Milon Cirkel of eGym. Behaal je doelstelling met 2 keer per week 30 minuten trainen. Wil jij starten met sporten, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving? Maar stel je de eerste stap naar de sportschool steeds uit? Dan is Fit Body Circuit Heinenoord de oplossing voor jou!

Personal training

Personal training is dé manier om fit te worden en te blijven! Samen met je personal trainer bepaal je jouw doelen en hoe je die gaat bereiken. Ben je een ervaren sporter of sta je aan het begin? De training wordt altijd op maat gemaakt en we houden rekening met eventuele blessures en beperkingen. 

Je personal trainer begeleidt, ondersteunt, motiveert en tilt je naar een hoger niveau. Bereik wat je altijd al wil en word de beste versie van jezelf!  


 

 

Abonnementscheck