Personal training

Personal training

Fit worden en blijven!

Personal training is een 1 op 1 training met een personal trainer, deze training kan in een personal training studio gegeven worden of bijvoorbeeld in de buitenlucht. Tijdens personal training heb je een coach die je begeleidt op het gebied van beweging, voeding en mental coaching. Hij of zij heeft verstand van de fysieke gesteldheid en de mogelijkheden van het lichaam. Zo zal een personal trainer niet alleen voor lichamelijke begeleiding en invulling van je trainingsprogramma zorgen maar geeft hij of zij ook een stukje persoonlijke aandacht door ervoor te zorgen dat je op alle vlakken gesteund en gemotiveerd blijft op je weg naar een fitter lichaam.

Veel personal trainers kunnen je, naast alles op het gebied van voeding en beweging, ook helpen met blessures, pijnklachten en mobiliteit. Daarnaast is een personal trainer niet alleen een coach, maar ook een vertrouwenspersoon en bron van inspiratie en motivatie. Het gaat er uiteindelijk om dat je de beste versie van jezelf wordt!

“Personal training geeft jou net dat extra zetje om toch te gaan sporten. Samen met je coach bepaal je concrete doelstellingen. Om die doelen te realiseren is het noodzakelijk een goede balans te vinden in beweging, voeding en ontspanning. Ook kijken we wat belangrijk is bij gedragsverandering, en waarmee je rekening moet houden wil je daarin slagen.”

Kies voor Duo personal training

Sport je graag samen met je partner, vriend of collega? Dan biedt duo personal training uitkomst. Deze vorm van personal training is vooral leuk als jullie dezelfde doelstelling delen, zoals afvallen, spiermassa opbouwen, fitter worden, noem maar op. Je motiveert elkaar en vormt gezonde concurrentie voor elkaar. Onder begeleiding van mij als personal trainer werk je ieder aan je eigen doelstelling met een individueel trainings- en voedingsschema, maar op dezelfde tijden. Een dubbele stok achter de deur dus, die van mij als personal trainer en die van je sportmaatje! Kijken of er een match is? Je bent van harte welkom voor een vrijblijvende kennismaking bij mij in Beverwijk.

Voordelen duo personal training

 • Samen trainen motiveert, je wilt niet onderdoen voor de ander;
 • Persoonlijke aandacht, ik ben alleen met jullie bezig;
 • Hoog fun gehalte, plezier en samenwerken is bepalend;
 • Gevarieerd, elke training is anders;
 • Voordeliger trainen met alle voordelen van een personal trainer.

Personal Training

Probeer je al een hele tijd af te vallen, spiermassa op te bouwen of een ander doel te bereiken maar lukt het je niet? Dan is personal training de uitvinding voor jou! Met personal training gaan we kijken naar je huidige leefpatroon en wat er precies nodig is om het doel wel te bereiken. Met een persoonlijk voedingsplan en elke week intensieve trainingsbegeleiding zorgen wij er samen voor dat jouw doelstelling nu wel behaald wordt. Wil je meer informatie? Het is het altijd mogelijk om een vrijblijvend intakegesprek in te plannen waarin we het een en ander kunnen bespreken zodat je precies weet of het wat voor je is.

Voordelen van personal training

 • Gepersonaliseerd trainingsprogramma;
 • Helemaal aangepast om aan te sluiten bij jouw wensen;
 • Volledige focus op jouw persoonlijke doel;
 • Gevarieerd, elke training is anders;

 • Fitbodycircuit-loopband

Waarom BIOCIRCUIT zo populair is:

Beginnen is snel en simpel. Een doorlopende training voor maximale efficiëntie en het behalen van uw doelen. Geen kans op fouten: begeleiding door toestellen en altijd door ons. Alle toestellen passen zich aan u. Het is alsof ze u kennen. 

Intake gesprek inplannen of gelijk lid worden?
Dit zijn de voordelen:

 • One login: beginnen is snel en simpel

 • Ongoing training voor maximale efficiëntie

 • Geen kans op fouten, uw training is altijd onder begeleiding

 • Toestellen die u kennen en zich aan u aanpassen

 • Een effectieve training in 30 min. of minder

 • Elk fitnessdoel ligt nu binnen handbereik

Fit in 30 minuten

Contact

Reedijk 8A
3274 KE Heinenoord

T 0186 820993
E info@fitbodycircuit.nl

Openingstijden

Ma - Do: 07:00 - 21:00
Vr: 07:00 - 19:00
Za: 08:00 - 12:30
Zo: Gesloten

×

 

Hallo!

Klik op één van onze contacten om te chatten.

× Hoe kan ik je helpen?