Small Group Training

Trainen in groepsverband

Smallgroup training is nu voor iedereen toegankelijk!
Small Group training is een perfect alternatief als u liever in een groepje traint of de kosten van één op één begeleiding te hoog vindt. Small Group training biedt de voordelen van het intensief werken met een personal trainer tegen een lager tarief en samen met anderen.

Wat is een Small Group training?
Een Small Group training bij Fit Body Circuit bestaat uit maximaal 3 personen. Bij deze groepsgrootte is persoonlijke begeleiding in de training ideaal en het samen sporten werkt vaak extra motiverend en uitdagend. Je kan je eigen groep starten met bekenden of deelnemen aan een opgerichte groep. Een Small Group trainingssessie duurt een heel uur en de workouts zijn speciaal afgestemd op kleine groepen (max 3 pers) en zijn voornamelijk gericht op conditie en functioneel trainen.

Wat doe je in een Small Group training?
De smallgrouptraining gaat uit van het HIIT principe (high intensity interval training). Dit betekent dat we op hoog niveau alle spiergroepen aan het werk zetten om een totale work-out te creëren. De ene training ligt het accent wat meer op kracht, de andere keer iets meer op conditie. Wij zorgen ervoor dat elke training anders en uitdagend blijft. Tijdens de training werken we afwisselend met bijv. kettlebells, battleropes, boksvormen en medicinballen om nog wat extra uitdaging te creëren.
Wat levert het je op?
Buiten een sportieve uitdaging en gezelligheid verbrand je tijdens een training gemiddeld tussen de 400-600 calorieën per training. We zorgen er hiernaast voor dat je techniek van de oefeningen getraind wordt, zodat je ook zelf met de trainingen aan de slag kan.
Gegarandeerd resultaat op je fitheid!

Fit Body Circuit Biedt:

 • Een uitdagende training waar iedereen bij aan kan sluiten.
 • Een persoonlijke, afwisselende en motiverende trainingsmethode
 • Tijden op een vast moment en te bepalen in overleg met de groep
 • Gegarandeerd resultaat op je fitheid

Voor wie is Small Group training? 
Small Group Training is voor iedereen geschikt die ervan houdt in groepsverband te trainen, maar ook graag de extra uitdaging van een persoonlijke gerichte training aan wil gaan. Ook voor mensen die na hun Personal training traject toch begeleiding willen blijven houden.

 • Fitbodycircuit-loopband

Waarom BIOCIRCUIT zo populair is:

Beginnen is snel en simpel. Een doorlopende training voor maximale efficiëntie en het behalen van uw doelen. Geen kans op fouten: begeleiding door toestellen en altijd door ons. Alle toestellen passen zich aan u. Het is alsof ze u kennen. 

Intake gesprek inplannen of gelijk lid worden?
Dit zijn de voordelen:

 • One login: beginnen is snel en simpel

 • Ongoing training voor maximale efficiëntie

 • Geen kans op fouten, uw training is altijd onder begeleiding

 • Toestellen die u kennen en zich aan u aanpassen

 • Een effectieve training in 30 min. of minder

 • Elk fitnessdoel ligt nu binnen handbereik

Fit in 30 minuten

Contact

Reedijk 8A
3274 KE Heinenoord

T 0186 820993
E info@fitbodycircuit.nl

Openingstijden

Ma - Do: 07:00 - 21:00
Vr: 07:00 - 19:00
Za: 08:00 - 12:30
Zo: Gesloten

×

 

Hallo!

Klik op één van onze contacten om te chatten.

× Hoe kan ik je helpen?